یاصاحب الزمان ادرکنی

یازهراسلام الله علیها
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

دسر شیر عسل

24 اردیبهشت 1399 توسط یا فاطمه الزهراسلام الله علیها

دسر شیر عسل
مواد لازم برای دسر شیر عسل :
شیر عسلی 400 گرم شیر داغ 2 پیمانه آب سرد 1/5 پیمانه پودر ژلاتین سر صاف 3-4 قاشق غذا خوری خامه 100 گرم

طرز تهیه دسر شیر عسل :
شیر عسلی، را با شیر داغ هم بزنید، بعد یک و نیم پیمانه آب سرد را با سه یا چهار قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین قاطی کنید روی بخار کتری گذاشته تا شفاف و روان شود حالا صد گرم خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و قاشق قاشق از مواد شیر عسلی بریزید داخلش و با چنگال هم بزنید چون اگر مستقیما با مواد قاطی کنید گلوله می شود، یک دست نمی شود، ژلاتین آب شده را هم همین طور چند قاشق از مواد شیر عسلی داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود حالا همه را با هم قاطی کنید در ظرف دسر ریخته سه چهار ساعتی بماند در یخچال ، خودش را که گرفت ته ظرف را در آب گرم بگذارید، کف ظرف مورد نظر را خیس کنید و دسر را در ظرف برگردانید، خیس کردن ظرف برای این است که اگر دسر درظرف کج قرار گرفت بتوانید آن را جا به جا کنید و به ظرف نچسبد.

1589356242shir-berenj-min-1.jpg

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: الهم عجل لولیک الفرج لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

یاصاحب الزمان ادرکنی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احادیث
  • الهم عجل لولیک الفرج
  • انتخابات
  • انواع بستی
  • حلوا
  • خرید کالا با توجه به آموزههای قرآنی و احادیث
  • داروهای گیاهی
  • سایت های علمی-پژوهشی
  • سردار ولایت
  • شهید و شهادت
    • احادیث تصویری
  • عربی معاصر2 (سطح سه)
  • مناسبت ها
  • مولایمان امام خامنه ای
  • نکات اخلاقی
  • هنر نقطه کوبی
  • کیک

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس