یاصاحب الزمان ادرکنی

یازهراسلام الله علیها
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

کیک باتنبرگ

26 اسفند 1398 توسط یا فاطمه الزهراسلام الله علیها

o زمان پخت
o 30 دقیقه
o برای
o 12 نفر
•
مواد لازم برای کیک باتنبرگ
• کره آب شده 1 فنجان
• شکر سفید 1 فنجان
• تخم مرغ 3 عدد
• اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
• آرد 2 فنجان
• بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
• نمک 1/8 قاشق چایخوری
• رنگ خوراکی قرمز 2 قطره
• مربای زردآلو 1 فنجان
• آرد بادام 2 فنجان
• پودر قند 3 فنجان
• تخم مرغ 1 عدد
• آب لیمو 1 و 1/2 قاشق چایخوری
• اسانس بادام 1/4 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
• 646 کالری
• 31.6 گرم چربی
• 85.5 گرم کربوهیدرات
• 10.6 گرم پروتئین

کیک باتنبرگ

طرز تهیه: کره و 1 فنجان شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا کرمی شود. 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. اسانس وانیل، آرد، بکینگ پودر و نمک را به آرامی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت لزوم می توانید کمی شیر اضافه کنید.

خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. دو قطره رنگ قرمز خوراکی را به یک بخش از خمیر اضافه کنید تا رنگ صورتی تیره ای بدست بیاید. 2 قالب مربع حدود 20 سانتی آماده کنید و کف آنها را کمی چرب کنید. هرکدام از خمیرها را داخل یک قالب بریزید و پخش کنید.

قالبها را داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید کیکها حدود 25 الی 30 دقیقه بپزید تا زمانیکه وقتی خلال دندان داخل کیک فرو می کنید به آن نچسبد. قالب ها را بیرون بیاورید و 5 دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس کیک ها را بیرون بیاورید و روی توری فلزی قرار دهید.

لبه های هر دو کیک را تمیز کنید و اضافی آن ها را جدا کنید. هر کیک را به 4 نوار طولی برش بزنید. با استفاده از مربا برش های کیک را کنار هم بچسبانید. به این صورت که کناره های نوارهای کیک مربا بمالید و دو برش صورتی و دو برش سفید را طوری بهم بچسبانید که شکل شطرنجی پیدا کنند. اطراف کیک را نیز مربای زردآلو بمالید. با باقیمانده برش های کیک نیز همین کار را تکرار کنید تا دو کیک شطرنجی داشته باشید.

 نظر دهید »

رولت پسته خامه ای

26 اسفند 1398 توسط یا فاطمه الزهراسلام الله علیها

o زمان آماده سازی
o 50 دقیقه
•
o زمان پخت
o 10 دقیقه
•
o برای
o 10 برش
•
مواد لازم برای رولت پسته خامه ای

•
• تخم مرغ 4 عدد
• شکر 90 گرم
• وانیل 1/4 قاشق چایخوری
• اب جوش 2 قاشق سوپخوری
• روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
• کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
• آرد 60 گرم
• نمک نوک انگشت
• پسته آسیاب کرده 120 گرم
• رنگ سبز خوراکی 2 یا 3 قطره
• خامه فرم گرفته 350 گرم
• میوه خرد شده به میزان دلخواه

رولت پسته خامه ای

طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاغذ روغنی 35*40 سانتی متری را حاضر کنید و کف سینی فر بیندازید.

زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. زرده ها را با 3/4 از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شوند. سفیده تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه با هم زن برقی بزنید تا کف کند. 1/4 باقی مانده شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید. کرم تارتار را به مخلوط سفیده اضافه کنید. حالا میکس زرده و سفیده را باهم مخلوط کنید.

در یک ظرف آرد و نمک را باهم قاطی کنید و سپس آنها را با هم الک کنید. آرد را به آرامی درون مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک زیر و رو کنید تا حجم مایه رولت از بین نرود. پسته و رنگ خوراکی (به دلخواه) را درون مایه بریزید و مخلوط کنید.

مایه رولت را در سینی روی کاغذ بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. رولت را تقریبا بین 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. وقتی رولت پخته شد، کمی صبر کنید تا رولت خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. رولت را با حوله تمیز آشپزی رول کنید و نیم ساعت کنار بگذارید.


رولت را باز کنید و خامه را روی آن بمالید. سپس رولت را بپیچید و به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود. برای سرو رولت آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

یاصاحب الزمان ادرکنی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احادیث
  • الهم عجل لولیک الفرج
  • انتخابات
  • انواع بستی
  • حلوا
  • خرید کالا با توجه به آموزههای قرآنی و احادیث
  • داروهای گیاهی
  • سایت های علمی-پژوهشی
  • سردار ولایت
  • شهید و شهادت
    • احادیث تصویری
  • عربی معاصر2 (سطح سه)
  • مناسبت ها
  • مولایمان امام خامنه ای
  • نکات اخلاقی
  • هنر نقطه کوبی
  • کیک

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس