کیک باتنبرگ
o زمان پخت
o 30 دقیقه
o برای
o 12 نفر
•
مواد لازم برای کیک باتنبرگ
• کره آب شده 1 فنجان
• شکر سفید 1 فنجان
• تخم مرغ 3 عدد
• اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
• آرد 2 فنجان
• بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
• نمک 1/8 قاشق چایخوری
• رنگ خوراکی قرمز 2 قطره
• مربای زردآلو 1 فنجان
• آرد بادام 2 فنجان
• پودر قند 3 فنجان
• تخم مرغ 1 عدد
• آب لیمو 1 و 1/2 قاشق چایخوری
• اسانس بادام 1/4 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
• 646 کالری
• 31.6 گرم چربی
• 85.5 گرم کربوهیدرات
• 10.6 گرم پروتئین
کیک باتنبرگ
طرز تهیه: کره و 1 فنجان شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا کرمی شود. 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. اسانس وانیل، آرد، بکینگ پودر و نمک را به آرامی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت لزوم می توانید کمی شیر اضافه کنید.
خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. دو قطره رنگ قرمز خوراکی را به یک بخش از خمیر اضافه کنید تا رنگ صورتی تیره ای بدست بیاید. 2 قالب مربع حدود 20 سانتی آماده کنید و کف آنها را کمی چرب کنید. هرکدام از خمیرها را داخل یک قالب بریزید و پخش کنید.
قالبها را داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید کیکها حدود 25 الی 30 دقیقه بپزید تا زمانیکه وقتی خلال دندان داخل کیک فرو می کنید به آن نچسبد. قالب ها را بیرون بیاورید و 5 دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس کیک ها را بیرون بیاورید و روی توری فلزی قرار دهید.
لبه های هر دو کیک را تمیز کنید و اضافی آن ها را جدا کنید. هر کیک را به 4 نوار طولی برش بزنید. با استفاده از مربا برش های کیک را کنار هم بچسبانید. به این صورت که کناره های نوارهای کیک مربا بمالید و دو برش صورتی و دو برش سفید را طوری بهم بچسبانید که شکل شطرنجی پیدا کنند. اطراف کیک را نیز مربای زردآلو بمالید. با باقیمانده برش های کیک نیز همین کار را تکرار کنید تا دو کیک شطرنجی داشته باشید.