ژله فالوده بستنی
ژله فالوده بستنی
مواد لازم :
ژله فالوده بستنی
مواد اصلی
توت فرنگی خرد شده
به مقدار لازم
بستنی
۱/۲ لیوان
خامه
۱/۲ لیوان
فالوده اماده
۱ لیوان
پودر ژله توت فرنگی
۱ بسته
طرز تهیه :
۱.ابتدا ژله را با توجه به دستور روی بسته بندی اماده کنید ( پودر ژله درون ۱ لیوان اب جوش کاملا حل کنید سپس ۱ لیوان اب سرد به ان بیفزائید ).
۲.ژله را با فالوده مخلوط کنید و درون ظرف را تا نیمه با مخلوط ژله و فالوده پر کنید و کمی نیز توت فرنگی خرد شده لابلای آن بریزید سپس ظرف دسر را به مدت ۳-۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
۳.پس از بسته شدن ژله ، خامه فرم گرفته را با بستنی مخلوط کنید و روی فالوده و ژله بریزید سپس روی آن را با توت فرنگی ، پسته و … تزیین کنید ( میتوانید روی آن را با مقداری بستنی توت فرنگی پوشش دهید ، همچنین میتوانید به جای خامه فقط از بستنی استفاده کنید ).
سایر نکات :
دسرهای ژلاتینه حتما باید توی یخچال بسته بشن، فریزر روی کیفیت ژلاتین تاثیر میذاره!
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نکته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
میتوانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
میتوانید از ژله آلوئه ورا که بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود.